Freelance illustrator

Wat kan ik als freelance illustrator voor je betekenen?

Zit je eraan te denken om illustraties op maat te laten ontwikkelen voor bijvoorbeeld je huisstijl, een flyer of een uitnodiging? Dan kun je mij als freelance illustrator inhuren om dat te verzorgen.

Ik heb veel ervaring met tekenen en schilderen, en ben bovendien gespecialiseerd in visuele communicatie aan de hand van illustraties.

Dit wil zeggen dat ik tekeningen maak die een verslag of boodschap verduidelijken, waardoor de boodschap sneller en makkelijker overkomt. Mensen zijn ontzettend visueel ingesteld, vandaar dat visuele communicatie belangrijk is. Een illustratie of visueel verslag ziet er immers veel aantrekkelijker uit dan enkel een lap tekst. Vandaar dat ik als freelance illustrator geregeld tekeningen mag maken aan de hand van verslagen, conferenties of zelfs teamuitjes. Deze tekeningen zijn altijd uniek, omdat ik ze volledig met de hand maak. Je ontvangt ze echter allemaal digitaal, zodat je ze precies kunt gebruiken zoals je maar wilt.

Thijs Toons - freelance illustrator
Thijs Toons - freelance illustrator
Thijs Toons - freelance illustrator
Thijs Toons - freelance illustrator

Voor een passend cadeau

Ik werk als freelance illustrator niet alleen voor bedrijven die graag passende illustraties willen voor hun marketing en communicatie. Ik ben namelijk ook in te huren voor het maken van illustraties op maat, zoals portretten, uitnodigingen of strips.

Een portret of strip van een bruidspaar bijvoorbeeld, als origineel cadeau voor deze bijzondere gelegenheid. Mijn illustraties maak ik namelijk altijd op maat en precies in de stijl die jij wenst. Overigens teken ik het meest in een cartoon-achtige stijl, maar ik kan me daarin ook aanpassen aan wat jij voor ogen hebt.

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met mij op.
Logo Thijs Toons

Contactgegevens

Adres

Carel Fabritiuslaan 5
2343 SE Oegstgeest