Diensten

Illustrator Leiden

Wist je dat visuals een lap tekst heel erg kunnen verduidelijken? En dat je soms zelfs met een aantal tekeningen iets veel makkelijker over kunt brengen dan aan de hand van tekst?

Mijn werk als illustrator in Leiden is het visueel maken van jouw boodschap, aan de hand van illustraties op maat. Dit doe ik aan de hand van tekeningen die ik met de hand maak, maar doorgaans digitaal bij je aanlever. Je kunt deze tekeningen inzetten voor bijvoorbeeld een folder, brochure of website, maar ik maak ook geregeld werk voor huisstijlen en uitnodigingen.

Je kunt me als illustrator in Leiden zelfs inhuren om visuele verslagen te maken, bijvoorbeeld van evenementen of vergaderingen. Ik lever het werk echter altijd achteraf af, want live-tekenen is niet mijn sterkste kant.

Thijs Toons - illustrator Leiden
Thijs Toons - illustrator Leiden
Thijs Toons - illustrator Leiden
Thijs Toons - illustrator Leiden

Hoe ik als illustrator in Leiden te werk ga

Als je me wilt inhuren voor het maken van illustraties op maat, bekijken we eerst samen uitgebreid het doel ervan en wie je ermee wilt aanspreken. Je visuele communicatie moet immers passen bij jouw doelgroep, anders is deze lang zo effectief niet.

Aan de hand daarvan maak ik schetsen in een stijl naar keuze. Zodra deze zijn goedgekeurd werk ik de uiteindelijke illustraties uit. Ik teken doorgaans in een vrij cartoon-achtige stijl, maar kan me daarin ook aanpassen aan jouw wensen. Ik werk als illustrator in Leiden, maar ben uiteraard ook in te huren in andere regio’s. Het merendeel van het werk voer ik immers zelfstandig uit, en de uiteindelijke illustraties ontvang je digitaal.

Neem contact op

Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet, maar neem gerust contact met mij op!
Logo Thijs Toons

Contactgegevens

Adres

Carel Fabritiuslaan 5
2343 SE Oegstgeest