Visuele communicatie

De vele voordelen van visuele communicatie

Wist je dat je aan de hand van visuele communicatie veel makkelijker een boodschap kunt overbrengen naar je publiek? Mensen zijn namelijk ontzettend visueel ingesteld en vinden het doorgaans heel fijn om plaatjes te kijken. Dat is namelijk makkelijker dan wanneer ze een lap tekst moeten lezen.

Visuele communicatie werkt bovendien verhelderend naast tekst, want het kan een hoop verduidelijken. Denk maar eens aan een grafiek, schema of grappige cartoon.

Als jij graag een bepaalde boodschap over wilt brengen maar je wilt daar liever niet enkel tekst bij gebruiken, dan kan ik je als illustrator in Leiden helpen. Het is mijn werk om jouw boodschap zo aantrekkelijk en helder mogelijk visueel te maken aan de hand van passende illustraties. Deze krijg je digitaal aangeleverd, waardoor je ze desgewenst kunt verwerken in een brochure, op je website of visitekaartje, net wat je wenst.

Thijs Toons - visuele communicatie
Thijs Toons - visuele communicatie
Thijs Toons - visuele communicatie
Thijs Toons - visuele communicatie

Visuele communicatie voor allerlei toepassingen

Doordat ik als illustrator best breed onderlegd ben, kan ik de visuele communicatie verzorgen voor veel verschillende uitingen. Ik kan illustraties maken die jouw website opleuken, visuals voor in een flyer, maar ook leuke tekeningen voor op de uitnodiging voor je bruiloft.

Ik teken meestal in een realistische cartoonstijl. Dit is wat me het makkelijkste afgaat en waar ik het meeste ervaring in heb. Andere stijlen zijn echter vanzelfsprekend ook mogelijk. Ik ontwikkel me namelijk graag als freelance illustrator en maak me steeds meer stijlen eigen.

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met mij op.
Logo Thijs Toons

Contactgegevens

Adres

Carel Fabritiuslaan 5
2343 SE Oegstgeest